Via de mkb-portal www.allianzbedrijven.nl kunt u voor zakelijke schadeverzekeringen eenvoudig en snel premies berekenen, offertes maken en aanvragen indienen. Maar ook bijvoorbeeld wijzigingen doorgeven en het onderhoud- en naverrekeningsproces uitvoeren.  Sinds kort zijn er uitgebreide instructievideo’s voor u beschikbaar, waarin wij het gebruik van de portal uitleggen.

Via de mkb-portal  kunt u voor vrijwel voor alle zakelijke schade- en inkomensverzekeringen eenvoudig premies berekenen, offertes maken en aanvragen indienen. Ook kunt u via de MKB-portal wijzigingen voor zakelijke schadeverzekeringen doorgeven, de verwerkingsstatus inzien en het onderhoud- en naverrekeningsproces uitvoeren. En niet te vergeten …. U kunt de portal ook gebruiken voor “eenvoudige” en “complexere risico’s”.

Vrijwel alles op offerte-, acceptatie- en mutatiegebied kunt u eenvoudig via de mkb-portal doen. Om u hierbij te helpen zijn u de volgende instructievideo’s voor u beschikbaar:

 

Deze handige instructievideo's kunt u vinden op www.allianz.nl/allianzbedrijven. Daar vindt u ook meer informatie over onze zakelijke schadeverzekeringen.

Heeft u toch nog een vraag over het werken met de mkb-portal? Of een vraag over een offerte of een wijziging? Neem dan contact op met onze medewerkers van het Contactcentrum Zakelijke Schadeverzekeringen, telefoon: 088 - 577 21 00. U kunt ons bereiken op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur. Wij helpen u graag verder.