Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Adviseurs kiezen Allianz als beste zakelijke pensioenverzekeraar, als beste particuliere vermogensverzekeraar, als beste particuliere hypotheekverstrekker, als tweede in de categorie Zakelijk Inkomen en als derde in de categorie Particulier ORV.

Traditiegetrouw is de feestelijke bekendmaking van de uitkomsten van het Adfiz Prestatie Onderzoek tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst. Door de coronamaatregelen kan deze bijeenkomst niet door gaan. De uitkomsten van het Adfiz Prestatie Onderzoek over 2020 zijn begin deze week via de website van Adfiz bekend gemaakt.

Dit jaar hebben we ons in vijf categorieën weten te nomineren:

  •         Zakelijk Pensioen (1ste plaats)
  •         Particulier Vermogen (1ste plaats)
  •         Particulier Hypotheken (1ste plaats)
  •         Zakelijk Inkomen (2de plaats)
  •         Particulier ORV (3de plaats)

Vorig jaar hadden we vier nominaties. In de categorie Zakelijk Pensioen wisten we onze eerste plaats van vorig jaar te behouden. En in de categorieën Particulier Vermogen en Particulier Hypotheken wisten wij onze tweede plaats te verbeteren.

Wij zijn natuurlijk ongelooflijk trots dat onze business partners ons deze erkenning geven. Het is een enorme boost voor ons om de ingezette lijn door te zetten. Wij hebben keihard gewerkt in 2020 om onze dienstverlening, in moeilijke omstandigheden, verder te verbeteren. Alles is er bij ons op gericht om u en uw klanten zo goed mogelijk te helpen met een enthousiast en kennisrijk team. Maar zeker ook om samen continu op zoek te gaan naar verbeterslagen, want die zijn er nog volop. Bedankt voor uw vertrouwen!
Adfiz is de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs in Nederland. Jaarlijks stelt Adfiz de financieel adviseurs in de gelegenheid om zich uit te spreken over de prestaties van verzekeraars. Welke aanbieders leveren de gevraagde kwaliteit van dienstverlening en komen hun afspraken na? Wie verwerken offertes, aanvragen en mutaties snel en foutloos? En waar zijn medewerkers het meest deskundig en servicegericht? Het Adfiz Prestatie Onderzoek maakt transparant welke aanbieders de kwaliteit leveren die de klant verdient. Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau CYS. De reviews en ratings worden ook opgenomen in de productvergelijkers van MoneyView.
!-- Google Tag Manager (noscript) -->