ABS; portal voor particuliere schadeverzekeringen

ABS is onze portal voor de nieuwste particuliere schadeverzekeringen van Allianz. Met ABS kunt u eenvoudig offertes maken, polissen aanvragen, muteren en inzien. Ook kunt u via ABS schades melden. ABS werkt volledig papierloos en is gekoppeld met ADN en Aplaza. ABS werkt snel en efficiënt en bespaart u kosten! Op deze website leest u meer over de werking van ABS, de producten en de ondersteuning die wij u via het Customer Care Center bieden.

Welke producten zitten in ABS?

Via ABS kunt u alle verzekeringen van het Allianz Verzekeringspakket aanvragen en beheren.
Het Allianz Verzekeringspakket bestaat uit moderne verzekeringen voor het hele gezin met aantrekkelijke premies en voorwaarden.

Log in bij ABS

Voor een goede werking van ABS is het belangrijk dat uw browser up-to-date is.  ABS werkt met Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Google Chrome, Safari en Firefox.

Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van ABS?
Registreer u dan eerst met uw ABZ Digitaal Paspoort in Digidentity. U heeft hiervoor uw Allianz registratienummer nodig dat uw kantoor van ons ontvangen heeft. Nadat u zich geregistreerd heeft, kunt u eenvoudig, veilig en snel zonder ingewikkelde inlogprocedure ABS gebruiken. In dit videofilmpje leggen wij de registratieprocedure uit.

Vragen?

Heeft u vragen over de werking van ABS? In deze gebruikershandleiding vindt u meer informatie of klik het op tabblad Vragen. Informatie over de producten van het Allianz Verzekeringspakket vindt u op het tabblad Verzekeringspakket. U kunt ook contact opnemen met onze medewerkers van het Customer Care Center via het telefoonnummer: 088 – 577 25 10. U kunt ons bereiken op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur. Wij helpen u graag!